проекти с концепция
връзка с нас
+359 89 50 50 105

За нас

Добре дошли в уебсайта на ТАМЕКС ЕООД - професионалното кухненско оборудване!  

За Вас работят професионалисти в ресторантьорския бранш, проектанти по НАССР и професионални търговци.

Тук ще откриете  пълната гама професионално кухненско оборудване.

Изделията са приложими навсякъде, където се приготвя храна професионално – цехове и малки придприятия,професионални кухни на ресторанти и заведения за бързо хранене, столово хранене, учебни ресторанти в сферата на образованието, както и топли точки в магазините за хранителни стоки.

 Фокуса на нашата работа е съсредоточен върху клиента и неговия индивидуален проект. За всяка нова кухня, на база на индивидуалните особености и размери, създаваме изцяло нова КОНЦЕПЦИЯ.

Само закупуване на техника не помага на клиента. Това става ясно с инсталирането на нова кухня.

 ТАМЕКС предлага цялостен пакет от решения на клиента. Това включва водене на изпълнението от началото на проектния цикъл до самия край. Предлагане на решения относно ВиК и Ел. Инсталации.

1. Концепция и планиране.

Преди инвестицията е необходимо да се изяснят всички основни въпроси, с подробен анализ на търсенето и предлагането. В подробен списък  се оценяват и конкретизират индивидуалните изисквания на клиента.

Въз основа на тази информация ТАМЕКС  развива КОНЦЕПЦИЯТА за новата кухня.

В тази фаза на проекта се определят организацията и процесите в кухнята, които по-късно значително ще повлияе на разходите.

ТАМЕКС  използва CAD система  за графична и техническа презентация на кухнята, която дава на клиента точния образ на цялостната КОНЦЕПЦИЯ на кухнята.

 2. Изпълнението на проекта

При осъществяване на разширението, реконструирането или новата инвестиция за  кухня, ТАМЕКС  контролира проекта през всички фази на строителството.

Оборудване и професионален монтаж  "до ключ" е запазена марка на ТАМЕКС.

 3. Обучение и след гаранционна поддръжка.

След въвеждане в експлоатация на Вашата кухня, нашите специалисти извършват обучение на персонала по начин , по който обекта да заработи ефективно възможно най-скоро.

 За да се гарантира максимална надеждност, ТАМЕКС използува широка сервизна мрежа, както и тази на фирми-партньори.

Нашата КОНЦЕПЦИЯ е съобразена с нуждите на клиента и осигурява експлоатационна надеждност и изчислими разходи.